Tweede O-O-GO beschikbaar

Vanaf eind juni 2008 ligt in de grotere bibliotheken op Goeree-Overflakkee het tweede nummer van O-O-GO. Het proefexemplaar van deze literaire periodiek viel zo goed in de smaak dat het voor de organisatie achter O-O-GO duidelijk was: er wordt in een behoefte voorzien.

In dit nummer: Een interview met Pau Heerschap en van zijn hand ook een komisch verhaal in dialect. Andrea Stribos verleende eveneens haar medewerking. Zij schreef een verhaal, waarin ze terugkijkt op haar ontmoetingen met ‘Regina.' Verder: Een inleiding over, en een deel uit de debuutroman van Els van Wageningen. Natuurlijk ontbreken de gedichten niet.

De inhoud van O-O-GO wordt verzorgd door de Reizende Dichters. Het blad wordt uitgegeven door stichting Podium en gedrukt in de huisdrukkerij van Het Diekhuus. O-O-GO verschijnt vier keer per jaar. Voor een jaarabonnement (€ 12,-) kunt u zich aanmelden bij oogo@cultuurpleingo.nl. Voor losse nummers, verkrijgbaar in de bibliotheken, betaalt u € 3,50. Meer informatie op www.cultuurpleingo.nl.