Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Ouderraad en ondernemers realiseren nieuw speeltoestel voor peuterspeelzaal

Foto

Op Peuterspeelzaal de Gornet stond het speeltoestel op het schoolplein al enige tijd op de lijst voor vervanging, nadat het afgekeurd werd. Helaas ontbrak het aan financiële middelen om een nieuw speeltoestel aan te schaffen. De ouderraad van de Gornet liet het hier niet bij zitten. Na grondig overleg werd al snel duidelijk dat het vinden van een oplossing geen optie was, maar een noodzaak. Ze besloten om actie te ondernemen.

Door de krachten te bundelen en een beroep te doen op de solidariteit van lokale ondernemers op Goeree-Overflakkee, werd een oplossing gevonden. Samenwerkend hebben zij ervoor gezorgd dat er voldoende financiële middelen beschikbaar kwamen om een nieuw speeltoestel te realiseren.

Dankzij de vastberadenheid van de ouderraad en de gulle steun van de lokale ondernemers, kunnen de kinderen van Peuterspeelzaal de Gornet nu genieten van een nieuw speeltoestel op hun schoolplein. Verslaggever Danny Rijkels ging langs bij de opening van het nieuwe toestel en sprak met een aantal betrokkenen over deze bijzondere samenwerking.

Beluister nu via de bekende podcast diensten zoals Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts.