Wintertijdchallenge in Achthuizen succesvol verlopen

Foto

Na weken van voorbereiding was het eindelijk zover, de Wintertijdchallenge. In de nacht van 24 op 25 oktober 2015 werd er door heel Nederland om 02:00 uur 's nachts gesport voor het goede doel Spieren voor Spieren. Voor de eerste keer deed Achthuizen ook mee met dit evenement. Ruim 100 deelnemers hebben meegedaan aan deze sportnacht op het FIOS-terrein. Veel sportieve mensen die zich inzetten voor kinderen met een spierziekte.

Met een divers aanbod van sporten was er voor iedereen wat wils. Van fanatiek hardlopen, bootcampen, voetballen en badmintonnen tot het iets relaxtere wandelen, darten en biljarten. Het was geweldig om zoveel mensen in zo'n klein dorp met zoveel enthousiasme te zien sporten voor het goede doel. Na afloop werd er nog gezellig een dansje gedaan en drankje gedronken alsof het niet midden in de nacht was en er niet zojuist fanatiek gesport was.

Graag wil de organisatie alle deelnemers en donateurs bedanken voor hun bijdrage aan de Wintertijdchallenge in Achthuizen. Met z'n allen is € 3.671,- opgehaald. Een geweldig bedrag. Tevens dank aan alle vrijwilligers en sponsors.