Nu op de radio: Archipel bij nacht

Zeesportvisserij vanuit Stellendam

Foto

Advertorial -  Het bedrijf Wrakvissen.nl is een hengelboot die dagelijks met 30 tot 35 man vanuit Stellendam gaat vissen op de Noordzee. Zij vissen bij de scheepswrakken die voor de kust liggen en vangen dan kabeljauw maar ook wijting en diverse soorten platvis. Er kan ook voor anker worden gevist, dat is voornamelijk voor platvis.

De viskotter MS Stella Bel heeft een gezellige kantine aan boord waar diverse broodjes en dranken worden geserveerd. Het schip vertrekt ‘s morgens om 07:00 uur vanuit de Delta Haven in Stellendam (de binnenhaven) en is rond 17:30 uur weer terug. (Indien u andere tijden wenst is dat altijd bespreekbaar.)

Het schip vaart ook rondvaarten voor onder andere vogelspotters. Ook voor kinderen is zo'n dagje uit zeer leerzaam en erg leuk. Bedrijfsuitjes zijn tevens te boeken. Er is niets zo gezellig als met het hele bedrijf een dagje de zee op te gaan en een visje te vangen met een hapje en een drankje erbij.

U kunt telefonisch boeken (06-46106971) maar ook via mail (wrakvissen@live.nl). Kijk voor meer informatie en foto's op www.wrakvissen.nl. In principe hoeft u niks mee te nemen, alle materialen en benodigdheden kunt u aan boord verkrijgen/huren.