Zoektocht naar Leukste Zwembad van Nederland

Elk zwembad is uniek. Maar wat maakt een zwembad nou het Zwembad van het Jaar? Is dat de prijs/kwaliteit verhouding, de gezelligheid, de klantvriendelijkheid, de gastvrijheid voor verenigingen of de hygiëne? Zowel het publiek als een deskundige vakjury bepalen in de komende weken welke zwembaden in de prijzen vallen.

Ook het zwembad van Recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk doet een gooi naar deze titel liet de directie aan FlakkeeNieuws weten. Bent u van mening dat de Staver het leukste zwembad is, breng dan vandaag nog uw stem uit op de website van www.zwembadvanhetjaar.nl

KiKa
Dit jaar keert de organisatie samen met haar partners voor iedere stem € 0,05 uit aan KiKa. De missie van KiKa is om kinderkanker de wereld uit te helpen. In 2011 werden er ruim 63.000 stemmen uitgebracht bij De Zwembad van het Jaar Verkiezing. De verkiezing is gratis voor genomineerde zwembaden en stemmers. De winnaars worden op 28 november 2012 bekend gemaakt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Prijzen voor stemmers
Voor de mensen die stemmen zijn er leuke prijzen te winnen. Zo zijn er 3 Ecamp vakanties te winnen naar campings met de mooiste zwembaden. 10x een jaarabonnement op de Eurosport Player en 5x een abonnement op Mijn Zwemcoach van de KNZB.

Organisatie
Bij de verkiezing zijn Ecamp, KNZB, Recron, VoucherVandaag, Eurosport, aQuaVision en Wij Willen Sport betrokken. De Recreatie Vakbeurs is Facility Supplier. De organisatie is in handen van Vote Company, specialist in de ontwikkeling en realisatie van verkiezingsconcepten.