Terug naar agenda overzicht...

Alpha in Dirksland

woensdag 23-09-2020 18:30 uur

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 300.000. Ook in Dirksland wordt Alpha vanaf 23 september 2020 gegeven. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen. Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.

De start is op woensdag 23 september 2020. Elke avond begint om 18:30 uur met inloop. Ze stoppen om 21:30 uur. De avonden worden gehouden in De 'oude bieb' in Dirksland (Kapoenstraat 2).

Wil je meedoen of meer weten? Stuur een mail naar: ruudbouman@hervormddirksland.nl