Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Terug naar agenda overzicht...

Benieuwd naar de fiscale plannen voor 2023?

woensdag 27-09-2023 07:30 uur

Visser & Visser organiseert ook dit jaar weer de traditionele Prinsjesdagbijeenkomsten. In de week na Prinsjesdag worden ondernemers uitgenodigd op maar liefst zeven verschillende locaties in het land om zich te laten informeren over de financiële stand van zaken in Nederland.

Wat kan men verwachten van het demissionaire kabinet? Welke plannen worden doorgeschoven en wat gaat er wel door? Tijdens het Prinsjesdagontbijt in Middelharnis zal fiscalist Harold van den Berge van Visser & Visser de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen uit de Miljoenennota en het Belastingplan presenteren die relevant zijn voor ondernemers. Het is de ideale gelegenheid om in korte tijd volledig op de hoogte te zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Speciaal voor de bijeenkomst in Middelharniskomt drs. Erik Olislagers, voorzitter College van Bestuur van de CSG Prins Maurits, spreken. Hij heeft veel ervaring in het christelijk voortgezet onderwijs, eerder als directeur van De Passie, een scholengemeenschap in Rotterdam-Zuid tot hij dit jaar de overstap maakte naar de Prins Maurits. Hij zet zich in voor kwaliteit van onderwijs, innovatie en verbinding met de regio en de arbeidsmarkt.

Naast de informatieve sessie biedt de bijeenkomst een uitgelezen kans voor ondernemers om te netwerken. Tijdens het ontbijt, dat wordt aangeboden door Visser & Visser, kunnen zij in een ongedwongen sfeer mede-ondernemers ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Details van de bijeenkomst
Datum: 27 september 2023
Locatie: Beroepscampus, Langeweg 111, 3245 KG Middelharnis (Sommelsdijk)
Tijd: 07:30 tot 09:00 uur
Aanmelden voor de Prinsjesdagbijeenkomsten kan via de website van Visser & Visser: www.visser-visser.nl/prinsjesdagbijeenkomsten2023.