Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Terug naar agenda overzicht...

Eerste editie Food La Route in Ouddorp

donderdag 12-10-2023 00:00 uur

Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Ouddorp. Een hele speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt. Dat wordt genieten! Het is ook een gezellige avond uit, want veel mensen uit de omgeving doen mee. De restaurants, waar je elk een gang krijgt met een bijpassende wijn, zijn: 't Schouwtje Lunch, Drinks, Bites & Diner, In De Keulse Pot, Grill and More en Café Koophandel.

Zo kun je op één avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een bijzondere avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft. Het wordt georganiseerd op donderdag 12 oktober 2023.

Deelnemen
Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl.