Terug naar agenda overzicht...

Markt bij de Beth-El Kerk

zaterdag 03-06-2023 09:30 uur

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert Activiteitencommissie Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam van 9:30 uur tot 15:00 uur een markt rondom de kerk aan de Voorstraat 108 te Stellendam. Tijdens deze markt is er het volgende aanbod: versgebakken vis, patat/snacks, terras, gebakskraam, boerenkaas, fruit, tweedehands kleding en hoeden, boeken, speelgoed en spellen, verkoop van kaarten en handwerk. Voor de kinderen is er een springkussen, een schiettent en andere leuke kinderactiviteiten.

De zendingscommissie en de evangelisatiecommissie zijn ook op de markt aanwezig. En rond 11:30 uur zal de brandweer van Stellendam een toffe demonstratie geven op het kerkplein. Ook kan er onder begeleiding een rondleiding door de kerk gedaan worden. Met enige regelmaat zal het kerkorgel bespeeld worden en het drieluik over de watersnoodramp, geschilderd onder begeleiding van Marjolijn Klapwijk, is te bezichtigen in de kerk.

Tijdens de markt is er ook weer mogelijkheid voor het inleveren van oud ijzer. Van harte welkom om dit in te leveren. Inleveren marktspullen kan op woensdag 31 mei van 18:30 uur tot 20:30 uur in de Beth-El Kerk.
De commissie is alleen op zoek naar: kleding, hoeden, boeken, speelgoed, knuffels en spellen. Andere spullen kunnen ze in verband met de beperkte ruimte niet aannemen.