Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Terug naar agenda overzicht...

Strandwandeling voor ouders en medeopvoeders

donderdag 01-06-2023 19:00 uur

Opvoeden is best hard werken en als opvoeders kun je een avondje ontspanning goed gebruiken, vinden Brigitte van Egmond en Diana Kievit van Café GEZIeN GO.
Op donderdagavond 1 juni 2023 vanaf 19:00 tot ongeveer 21:30 uur vindt er daarom een avond-strandwandeling plaats voor ouders en medeopvoeders met het gebruikelijke concept: een bakkie en een bitterbal!

De gemeente Goeree-Overflakkee ziet er de meerwaarde van in dat ouders elkaar weten te vinden, investeert graag in opvoedhulp en denkt wederom ‘out of the box’ met dit event: een Strandwandeling voor opvoeders. Café GEZIeN GO is trots dat zij dit samen met de gemeente mag organiseren.

Deelnemen is zoals altijd geheel gratis. Trommel mede-ouders op en kom naar het strand van Ouddorp en wandel gezellig mee. Onderweg kun je allerlei opvoedvragen stellen en zijn jouw opvoedtips voor andere ouders hartstikke waardevol.

Aanmelden graag via cafegeziengo@gmail.com.

Café GEZIeN GO in het kort
Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN GO voor staat. Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN GO bijeenkomsten, waar dmv lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, ouders elkaar vinden, mensen steun en begrip vinden, bezoekers van elkaar leren, enz. Bent u (groot)ouder, medeopvoeder, begeleider, jeugdprofessional of leerkracht en heeft u interesse in een thema, dan bent u van harte welkom.

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen?
U kunt zich wenden tot Brigitte van Egmond en Diana Kievit via cafegeziengo@gmail.com of volg Café GEZIeN GO voor meer info op Facebook en Instagram: @cafegeziengo.