Terug naar agenda overzicht...

Wintermarkt Hersteld hervormde gemeente Ouddorp

zaterdag 07-12-2019 09:30 uur

Op zaterdag 7 december 2019 hoopt de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde gemeente uit Ouddorp een gezellige markt te organiseren t.b.v. het restauratiefonds van hun verenigingsgebouw. Deze markt vindt plaats bij de fam. Hoek, Oudelandse weg 4 in Ouddorp.

Naast de bekende oliebollen en kibbeling zijn er vele andere artikelen te koop. Zo zijn er 2e hand boeken, groente en fruit van Landwinkel Keizer, boerenkaas van kaasboerderij van Schaik, div. snoepsoorten en kruiden waarvan de gedeeltelijke opbrengst is voor 'Adullam'. Natuurlijk kunt u ook langskomen om gezellig koffie te drinken met iets lekkers erbij en hebben ze patat en snacks. Ook bij regen kunt u gerust langskomen want de gehele markt is overdekt. Hartelijk welkom vanaf 09:30 uur tot 15:00 uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomstenbron die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Help ons door FlakkeeNieuws te whitelisten in je adblocker. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina