Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Terug naar agenda overzicht...

Winterwonderland Kerstmarkt op Hernesseroord

vrijdag 08-12-2023 14:30 uur

De feestdagen naderen met rasse schreden en er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen dan tijdens de Winterwonderland Kerstmarkt op Hernesseroord die op vrijdag 8 december 2023 plaatsvindt. Het belooft een betoverende middag en avond vol gezelligheid en festiviteiten te worden die u niet wilt missen. U bent van harte welkom tussen 14:30 tot 20:30 uur.

Kom en laat u betoveren door de magie van Kerstmis. De Winterwonderland Kerstmarkt biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar (handgemaakte) geschenken, wilt kijken naar een (muziek)voorstelling of gewoon wilt genieten van heerlijke winterversnaperingen, zoals een broodje hamburger voor het goede doel; deze markt heeft het allemaal.

Leuk voor kinderen
En dat is nog niet alles... Voor de jongere bezoekers is er schminken, de mogelijkheid om op de foto te gaan, zelf kerstbuttons en kerststukjes te maken. Maar het absolute hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de Secret Santa Lichtjes Parade, die het terrein op betoverende wijze zal verlichten.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en de feestelijke sfeer te proeven. Of u nu alleen komt, met vrienden, of met uw hele gezin.