Terug naar agenda overzicht...

Zuidwester mannenkoor start tweede project

zaterdag 21-09-2019 10:00 uur

Met veel plezier start het projectkoor van de geboren Flakkeeër Martin Mans met een nieuwe serie repetities en concerten. Het nieuwe project is een muzikale winterreis die op zaterdag 21 september 2019 in de Exoduskerk in Sommelsdijk begint en op zaterdag 25 januari 2020 met een nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk in Oude-Tonge afsluit.

Totaal staan drie concerten op het programma waarvan twee kerstconcerten. Zodoende bestaat het nieuwe repertoire voor een deel uit kerstliederen. Daarnaast wordt een greep uit het bestaande repertoire gedaan waarin het water en de storm centraal staan.

Martin Mans neemt de repetities voor zijn rekening en Jos Mans is bij het project betrokken als solozanger en pianist. Zangers van Goeree-Overflakkee en uit de hele Zuidwesthoek zijn van harte welkom om de gelederen te versterken. Het project bestaat uit drie repetities en drie concerten.

Repetitiedata: Zaterdag 21 september 2019 - Zaterdag 26 oktober 2019 - Zaterdag 23 november 2019 Exoduskerk, Dorpsweg 97a, Sommelsdijk. Van 10:00 tot 13:00 uur. Inloop vanaf 09:30 uur.

Concertdata: Woensdag 11 december 2019 Hervormde Kerk Oud-Beijerland - Donderdag 19 december 2019 Bonaventurakerk Woerden - Zaterdag 25 januari 2020 Hervormde Kerk Oude-Tonge.

De prijs voor deelname bedraagt € 60,- voor het hele project bestaande uit drie repetities, drie concerten en een muziekboek.

Inschrijven is mogelijk via de website www.martinmans.nl, of per e-mail naar secretariaat@martinmans.nl onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, tel.nr., e-mailadres en stemsoort.

Overige informatie
Van Rotterdam tot Terneuzen, van Vlissingen tot Hoek van Holland (en alle windstreken): alle zangers met en zonder zangervaring zijn van harte welkom. Het is mogelijk de eerste repetitie vrijblijvend bij te wonen. Ook is het mogelijk om bij de tweede repetitie nog aan te haken en in te schrijven. Een openlucht evenement bij de vuurtoren van Ouddorp, waar het mannenkoor optreedt, is in ontwikkeling.

Martin boogt op een jarenlange ervaring als mannenkoordirigent en weet als geen ander de klank te vormen tot één geheel en laat er daarbij enkele solisten uitspringen. Jos heeft inmiddels ervaring als dirigent van een gemengd koor en is daarnaast een uitmuntend solozanger en instrumentalist. Eerder oogstten ze succes met het programma Tussen jou en mij dat de bijzondere en muzikale band tussen vader en zoon vertolkte.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomstenbron die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Help ons door FlakkeeNieuws te whitelisten in je adblocker. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina