Inbrekers aangehouden

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Politiemensen van het district De Eilanden hielden vrijdagochtend 1 oktober 2004 drie mannen aan verdacht van een inbraakpoging in een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg te Stellendam. Surveillerende politiemensen controleerden omstreeks vier uur een auto die verdacht rondreed en kregen vrijwel tegelijkertijd een inbraakmelding binnen.

 Hierop werden de drie inzittenden, een 22-jarige man uit Lopik, een leeftijdsgenoot uit Utrecht en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Door politiemensen van het district De Eilanden, de Technische Recherche en de diensthonden Scooby, Thor en Rex wordt een nader onderzoek ingesteld.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina