Nachtelijke verdwaalde zwemmer aangetroffen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

MIDDELHARNIS - Woensdagmorgen rond half vijf reageerden in Middelharnis surveillerende politiemensen op een 112-melding vanuit een telefooncel op de Westdijk. Even later troffen zij daar een ietwat verwarde juist 23 jaar geworden Rotterdammer aan met een nat pak. De man verklaarde een stuk te hebben gelopen, ergens een riviertje te zijn overgezwommen en plotseling in Middelharnis te staan.
De man werd naar het politiebureau gebracht, waar hij zich kon warmen en wat kon drinken, waarna hij verder aan de zorgen van een begeleider van een gezinsvervangendtehuis werd overgedragen.

 

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina