Danceclassics Party in de Victoriahal

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op 31 oktober 2003 organiseert Stichting SVIK een 80's Danceclassics Party in de Victoriahal te Dirksland. Terug in de tijd met gouwe ouwe 80'S Danceclassics zoals Dan Hartman, Viola Wills, Michael Jackson en noem maar op.

Achter de draaitafels zullen plaatsnemen: DJ Rien, Paul, en DJ Erwin. Live op het podium die avond... DISCO DIVA! Zij brengt je terug in de tijd met echte disco en dance klassiekers. De avond begint om 21:00 uur. Kaarten zijn 5 euro per stuk en zijn te koop bij de verkooppunten op www.svik.nl. Kaarten aan de deur kosten 7 euro. Maximaal 400 kaarten dus op is op... Let op: De toegang is uitsluitend voor jongeren van 20 jaar en ouder!!!

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina