1+1 dagen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Dirksland - In de zomervakantie waren de 1+1 dagen een groot succes, daarom wordt ook nu weer een dergelijke actie op touw gezet. In de herfstvakantie op zaterdag 11 oktober komt Jozien Koeman met haar kinderprogramma 'De vrolijke feestganger leuk en goed' naar verenigingsgebouw Onder de Wiek in Dirksland.

Haar programma is doorweven met een christelijke boodschap en zit vol grappen en verassingen. Ze betrekt in haar programma steeds de kinderen uit de zaal. De bijeenkomst is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Begonnen wordt om 14.00 uur en de zaal is om 13.45 uur open. Het programma is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Kaarten kosten 2 euro per stuk en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Mathilde Machielse tel. 0187-602780 en Matty Struik tel. 0187-602958. Kinderen van 4 en 5 jaar alleen onder begeleiding. Voor de allerkleinste kinderen is er kinderoppas. Jozien Koeman komt op uitnodiging van de Nederlandse Hervormde Gemeente Dirksland.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina