Ongeval Hellegatsplein

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op dinsdagmorgen 30 november 2004 vond er op het knooppunt Hellegatsplein omstreeks 10.15 uur een ongeval plaats waarbij 2 vrachtwagens en 1 personenwagen waren betrokken. Net voorbij de verbinding N59-A29 richting Rotterdam moest een vrachtwagen hard remmen vanwege filevorming. De bestuurster van een personenwagen merkte dit waarschijnlijk te laat op en botste tegen de vrachtwagen.

 Of de bestuurster de remmende vrachtwagen daadwerkelijk te laat opmerkte kan niet met zekerheid worden gezegd want een vrachtwagen die achter de personenwagen reed raakte de personenwagen van achteren. De bestuurster van de personenwagen is voor onderzoek naar het ziekenhuis te Dirksland vervoerd. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer heeft ongeveer een uur hinder ondervonden.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina