Drukte op vergadering Dorpsraad Herkingen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op 15 december 2004 heeft vanaf 19.30 in het “Ons Huis” te Herkingen de tweede vergadering plaatsgevonden van de Dorpsraad van Herkingen. Onder de gasten waren onder meer de Brandweercommandant uit de gemeente Dirksland, de heer Bestman en de buurtagent van Herkingen, de heer van Groningen. Met de opkomst van een kleine 50 man was het een geslaagde avond te noemen welke als doel had de gerealiseerde zaken van de Dorpsraad te bespreken en onder andere discussie te voeren over de te vieren jaarwisseling op Herkingen.

De jeugd, welke op de eerste vergadering (17 februari 2004) de voorkeur had gegeven de viering op een traditionele wijze te vieren voelde zich een beetje in de kou gezet met de door de gemeente genomen beslissing om het vreugdevuur toe te laten op één aangewezen stookplek (voor alleen schoon hout!). Politie en gemeente hebben voor dit jaar eilandelijk afgesproken om niet langer een gedoogbeleid betreft het traditioneel stoken te hanteren, uiteraard zorgde dit onder de aanwezigen voor nodige stof tot discussie. Verder zijn er nog perikelen aangaande parkeerproblemen en verkeersveiligheid de revue gepasseerd en is er een enquête gepubliceerd, welke gehouden is onder de inwoners van Herkingen. De hele avond is door de gemeentesecretaris op papier vastgelegd, zodra deze gepubliceerd kan worden leest u het natuurlijk op FlakkeeNieuws.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina