Playbackwedstrijd in Oude-Tonge

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Oude-Tonge - De Stichting Welzijnswerk Oostflakkee, afdeling jeugdwerk Oude Tonge, organiseert een playbackwedstrijd op woensdag 5 november a.s. in het Infocentrum, Bernhardstraat 27 te Oude Tonge. Er kunnen maximaal 20 optredens worden gedaan. Dus VOL=VOL.

Je moet zelf voor de muziek, microfoon, outfit enzovoort zorgen. De ouders, familie en kennissen zijn van harte welkom, afhankelijk van de ruimte die over is. Zij betalen € 1,00 per persoon. Voor de artiesten zijn er geen kosten aan verbonden. De middag begint om 13.15 uur. Om 16.00 uur zal ongeveer de prijsuitreiking zijn. Als je mee wilt doen, bel dan naar de SWO, tel. 641344 en geeft je op voor 21 oktober aanstaande.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina