Cursus Christelijke Spiritualiteit

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Middelharnis - De commissie Vorming en Toerusting van de Gereformeerde Kerk van Middelharnis geeft na de herfstvakantie een cursus spiritualiteit. Het zal gaan over hoe je vorm geeft aan je geloof.

De cursus bestaat uit vier avonden over wat met een duur woord "spiritualiteit" wordt genoemd. Daarin zit het woord "Spiritus" dat "Geest" betekent. De Heilige Geest is dan ook de levendwekkende kracht van het christelijke geloof die God door Jezus Christus doet kennen. Hoe blijft het geloof niet alleen iets uiterlijks van je verstand, maar daalt het ook in je hart en je gevoelsleven? Op deze avonden staat niet zozeer de discussie centraal maar er wordt met name geoefend in het stil zijn, gebed en een andere manier van bijbellezen. De cursus vindt plaats op de volgende maandagavonden: 20 + 27 oktober en 10 + 17 november, van 19:45 uur tot 21:30 uur in de Gereformeerde Kerk in Middelharnis, Koningin Julianaweg 64. De cursus staat onder leiding van Ds. L.J. Lingen. Voor informatie en opgave kunt u terecht bij ljl@zeelandnet.nl of via het telefoonnummer 0187-482944. Zie ook www.gk-middelharnis.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina