Werkzaamheden op Middeldijk en Oudedijk

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het waterschap Goeree-Overflakkee is van 16 oktober tot 24 oktober werkzaam op de Oudedijk tussen Melissant en Stellendam. Van 27 oktober tot 5 november, of zoveel langer als nodig is, zal het waterschap werkzaam zijn op de Middeldijk in Goedereede. In verband met deze werkzaamheden zullen de Oudedijk en de Middeldijk van 8.00 uur tot 16.30 uur afgesloten worden. Het verkeer zal worden omgeleid.

In de storm van 4 juni dit jaar hebben de bomen op beide dijken het flink te voorduren gehad. Veel bomen hebben toen takken gebroken of zijn volledig geknapt. In juni heeft het waterschap een aantal bomen op beide dijken weggehaald. Het overige deel van de bomen blijkt nu ook inwendig beschadigd te zijn. Daarom verwijdert het waterschap nu alle 157 bomen aan de Oudedijk en alle 186 bomen aan de Middeldijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Bruggeman, districtopzichter West, op (0187) 499919 of 06-51471392.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina