Bustocht naar Winterfair

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Stichting Regio VVV Zuid-Hollandse Eilanden organiseert op dinsdag 18 november 2003 een bustocht naar "Winterfair". Winterfair is een evenement van het weekblad Margriet en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Deze wordt dan ingericht met een kerststad, een stadspark, een winterdorp, een theaterpodium en drie Margriet plaza's. De opstapplaatsen zijn Melissant, Stellendam, Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Brielle en Spijkenisse. De bus stopt voor de ingang van de Jaarbeurs. Voor boekingen moet u zijn bij de plaatselijke VVV-kantoren. Voor meer informatie kunt u bellen: 0181-401600 en 0187-484870.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina