Verkoping Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De Christelijk Gereformeerde Vrouwenvereniging 'Bid en Werk' en de activiteitencommissie houden een najaarsverkoping in de zaal achter de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Hoflaan te Middelharnis. De zaal is open op vrijdag 24 oktober van 19:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 25 oktober van 9:30 uur tot 13:00 uur.

Er is voor iedereen wat aantrekkelijks. U vindt er onder andere boeken, planten, kaarten en babykleertjes. Ondertussen kunt u genieten van heelijke vis, patat, fruit, soep en vele andere lekkernijen. En voor de kinderen is er een grabbelton, speelgoed, snoep en er is gelegenheid om samen te knutselen en spelletjes te doen. De opbrengst van deze verkoping is bestemd voor de bouwkas en voor Evangelisatiewerk in Oost-Europa en in BelgiĆ«. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina