Spetterdisco in Stellendam, dansen en zwemmen…

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 8 november organiseert het jeugd- en jongerenwerk Goeree-Overflakkee samen met Happy Music een spetterdisco voor kinderen van 9 t/m 15 jaar met zwemdiploma. De disco is in het zwembad ’t Zuiderdiep in Stellendam.

Tijd: 19.30 – 22.00 uur. Entree 3 euro. Het ligt in de bedoeling maandelijks een spetterdisco te organiseren in Stellendam. Voor dit jaar is er nog een gepland op 27 december. Voor de organisatie van deze disco’s zijn wij op zoek naar een aantal volwassen vrijwilligers. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Piroska Verhey (06-20352771) of Ben van Stijn (06-20035128). Zie ook: www.jongerenwerkgo.nl

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina