Jongeren-inloop in Oude Tonge, GO SWO!

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Vanaf vrijdag 31 oktober organiseert het jongerenwerk Goeree-Overflakkee samen met de SWO wekelijks een inloop voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Er is muziek en er zijn diverse spelen zoals playstations en dart. Je kunt je eigen spel, dvd, video of cd meenemen. Het is in het gebouw van de SWO, Bernhardstraat 27, Oude-Tonge. Tijd: 19.00 tot 22.00 uur.

We zijn nog op zoek naar een aantal volwassen vrijwilligers en jongeren die zich vast willen inzetten voor deze avonden. Interesse? Neem dan contact op met Piroska Verhey (06-20352771), Ben van Stijn (06-20035128) of de SWO 641344. Zie ook www.jongerenwerkgo.nl

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina