De 10e Nationale Opel Testdag 2003

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De maand ‘november’ is de afgelopen 10 jaren uitgegroeid tot een heuse Opel-maand. Op de 1e zaterdag van deze maand houdt uw regionale Opeldealer, traditiegetrouw, de NATIONALE OPEL TESTDAG.

Op zaterdag 1 november a.s. bent u bij de Knöps Groep vestigingen in Sommelsdijk (Knöps), Noordgouwe (Akkerdaas) en Poortvliet (De Jonge) van harte welkom. De succesformule van de Nationale Opel Testdag blijft ook dit jaar gehandhaafd. Kenmerkend voor deze dag is vanzelfsprekend de gratis 18-punten controle op wintervastheid en veiligheid met daaraan gekoppeld het Opel Winterplan Certificaat. In verband met het jubileumjaar kost het certificaat, uitsluitend op 1 november 2003, slechts € 10,= in plaats van € 17,50.

De Nationale Opel Testdag is een feest voor het gehele gezin. Naast de 18-punten controle en de jaarlijkse Opel Testdag Quiz, heeft de Knöps Groep tal van activiteiten voor u georganiseerd, waaronder een gratis exemplaar van een landelijk dagblad, oogmeting door de erkende Eye Wish Groeneveld opticiens uit Middelharnis,  Opel miniaturen in de Opel Shop, diverse ‘Testdag-aanbiedingen’, een bezoek aan het Opel Proefritpark, en ook de inwendige mens wordt deze dag niet vergeten middels onze Hollandse Viskraam (Knöps – Sommelsdijk) of Hollandse Oliebollenkraam (Akkerdaas – Noordgouwe) . Bovendien zijn er deze dag 10 arrangementen en 100 tickets voor Disneyland® Resort Paris te vergeven. Op deze dag wordt ook aan de kinderen gedacht, zo zijn er diverse attracties, speciale Disney® kleurplaten en feestelijke attenties.

NOOIT MEER DE WEG KWIJT …
Tijdens de Nationale Opel Testdag bestaat ook de mogelijkheid om een proefrit in een nieuwe of gebruikte Opel te maken en zijn er vanwege het 10-jarig jubileum ook tal van ‘jubileumaanbiedingen’. Wat te denken van een nieuwe Opel Agila, Corsa, Astra of Zafira met een navigatiesysteem voor slechts € 99,=. Daarmee wijzen wij u letterlijk en figuurlijk de weg naar plezierig autorijden. Tevens is de aanschaf van een gebruikte auto deze dag wel héél aantrekkelijk. Op een Astra-occasion uit de OK-Quality Cars selectie hanteert de Knöps Groep deze dag, indien gewenst, een uiterst scherp rentetarief van maximaal 3,5%. Voor het actuele aanbod van de Knöps Groep Occasions bent u van harte welkom in onze showrooms of internet : www.knopsbv.nl. De Nationale Opel Testdag bij de Knöps Groep op zaterdag 1 november 2003. Van 08:30 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. Een dag die u niet mag missen. Alvast tot ziens.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina