Verkoping in Herkingen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Vrijdag 7 november 2003 wordt de jaarlijkse verkoping gehouden van de Nederlandse Hervormde Vrouwenvereniging 'Niet in eigen kracht' in Herkingen.

Er zijn onder andere koekjes, cake, jam, advocaat, bloemen, boeken, handwerkspulletjes tekoop en voor de jeugd is er sjoelen, enveloppen trekken en een grabbelton. Ook staat er een rommelkraam en natuurlijk de eigen gebreide sokken. De verkoping vindt plaats in verenigingsgebouw 'Ons Huis' aan de Kaaidijk in Herkingen. U wordt van harte uitgenodigd om een bezoekje te komen brengen tussen 14:00 uur en 17:00 uur en 's avonds van 18:00 uur tot 20:00 uur. Er is natuurlijk koffie met wat lekkers. De opbrengst komt ten goede aan het kerkgebouw.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina