Kinderdisco in Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op vrijdag 21 november organiseert het jeugd- en jongerenwerk Goeree-Overflakkee, in samenwerking met Happy Music een kinderdisco voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Vorige keer waren er 65 jongeren! De disco vindt plaats in de Dorpstienden in Ouddorp. Entree bedraagt 1,50 euro.

We willen maandelijks een disco organiseren in Ouddorp. Voor de organisatie van deze disco’s zijn wij op zoek naar een aantal volwassen vrijwilligers. Mocht u interesse hebben neem dan svp contact op met Piroska Verhey (06-20352771) of Ben van Stijn (06-20035128). Zie ook: www.jongerenwerkgo.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina