CD presentatie JK 'Jigdaljahu' o.l.v. W.A. den Hertog

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het jongerenkoor Jidaljahu uit Barendrecht presenteert zaterdag 29 november in de Herv. Dorpskerk te Oud - Beijerland haar eerste CD, opgenomen met strijkorkest, vleugel, fluiten, bugel, hoorn, hobo en trompetten. Diverse solisten zijn op dit product te beluisteren, o.a. de bekende solisten Lukas Kramer en Pieter Bakker van het Urker Mannenkoor "Soli Deo Gloria". Ron van Ommen begeleid het koor op het orgel.

De varieeteit op de cd is opvallend, koorzang wordt afgewisseld door solozang en prachtige instrumentale bewerkingen. Het repertoire bestaat uit psalmen en bekende, maar ook onbekende, geestelijke liederen.

De presentatieavond begint om 19.30 uur en de entree is gratis. Gezinus Veldman hoopt deze avond de vleugel te bespelen, diverse medewerkenden van de CD zullen ook deze avond hun medewerking verlenen, o.a. de tenor Lukas Kramer.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina