Snelheidscontroles

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Stad aan ’t Haringvliet / Oude-Tonge / Brielle / Ouddorp / Dirksland / Spijkenisse / Hellevoetsluis - Personeel van de Verkeerspolitie (Project Verkeershandhaving) hield dinsdagmorgen en -middag 18 november 2003 radarsnelheidscontroles op de Lieve Vrouwepoldersedijk (Stad aan ‘t Haringvliet), Stationsweg (Oude-Tonge), Groene Kruisweg (Brielle), Oosterweg (Ouddorp), Korteweegje, Boomvliet en Staakweg, alle in Dirksland, Schenkelweg (Spijkenisse) en Kanaalweg Oostzijde (Hellevoetsluis).

Op de Lieve Vrouwepoldersedijk hielden dinsdagmorgen 22 van de 547 passerende automobilisten zich niet aan de 50 km-limiet. Hoogst gemeten snelheid: 76 km/uur. Op de Stationsweg werd eveneens ‘s morgens gecontroleerd. Hier namen van de 335 passerende automobilisten het niet zo nauw met de daar toegestane ‘50’. Hoogste overtreding bedroeg 84 km/uur.
Dinsdagmiddag werd gecontroleerd op de Groene Kruisweg, waar 40 van de 930 passerende automobilisten de 50 km-limiet aan hun laars lapten. Hoogst gemeten snelheid: 78 km/uur.
Op het Korteweegje werd tussen kwart voor acht en half tien gecontroleerd. Hier flitste de snelheidsradar 49 van de 500 langsrijdende weggebruikers. Hoogste snelheidsovertreding bedroeg 72 km/uur in plaats van ‘50’.
Van half elf tot half twaalf stond er op de Oosterweg ook een radarwagen. Hier hadden 8 van de 50 passerende automobilisten lak aan de 50 km-limiet. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 69 km/uur.
Op de Boomvliet werd dinsdagmorgen gecontroleerd. Hier reden 10 van de 212 gecontroleerde automobilisten aanzienlijk harder dan ‘80’. Hoogst gemeten snelheid: 104 km/uur.
Tussen half negen en kwart over elf flitste de snelheidsradar op de Staakweg 15 van de 140 voorbijrijdende weggebruikers. Hoogste overtreding bedroeg 108 km/uur in plaats van ‘80’.
Op de Schenkelweg werd tussen half elf en half twaalf gecontroleerd. Hier hielden 52 van de 869 passerende automobilisten zich niet aan de maximum snelheid van 50 km/uur. Hoogst gemeten snelheid: 81 km/uur. Tussen één uur en half drie werd gecontroleerd op de Kanaalweg Oostzijde. Van de 250 voorbij de radarwagen rijdende weggebruikers kunnen er binnenkort 58 een acceptgirokaart in hun brievenbus aantreffen wegens overschrijding van de daar toegestane ‘50’. Hoogste overtreding: 102 km/uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina