Kinderdienst in Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Zondagmorgen 23 november 2003 wordt door de Gereformeerde Kerk in Ouddorp een kinderdienst gehouden. Operatie Schoenendoos en kinderkoor Yess staan in deze dienst centraal.

Met Operatie Schoenendoos kan men dozen vullen met spulletjes voor kinderen hier ver vandaan die bijna niets hebben. Als de doos vol is gaat die de kinderen daar blij maken. Ds. Kant zal vertellen over de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. En dat Jezus van ons vraagt en naaste te zijn voor anderen. De dienst begint om 10:00 uur en vindt plaats in MFG Dorpstienden in Ouddorp. Iedereen is van harte uitgenodigd.  

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina