The A.L. Blues Express bij poppodium Jailhouse

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Zaterdag 4 maart 2006 verwacht Jailhouse in de Diekhuusfoyer The A.L. Blues Express. De band is ontstaan in 2003 toen bassist Ad Wiese (Scène Gazoline) zijn vriend Ad van der Leeden (The Gimmick) vroeg gitaar te spelen in een bluesopname in eigen beheer. Met Hugo Landburg (Blues Experience) werd een band geformeerd. Na succes op de Flakkeese Dagen 2004 en de Bluesnacht Hellevoetsluis staat er een band met een onmiskenbare vintage sound en veel speelplezier.

De avond begint om 22:00 uur, de zaal gaat open om 21:00 uur. Entree is € 5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij het Tabakswinkeltje en op 4 maart 2006 aan de zaal. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Kijk ook op www.alblues.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina