Prijzen Grote Clubactie

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Een aantal leden van gymvereniging Middelharnis-Sommelsdijk zijn in de prijzen gevallen bij de Grote Clubactie. Het gaat hier niet over de prijzen die te winnen zijn op de loten, maar door hun inzet hebben ze prijzen gewonnen voor het verkopen van de meeste loten.

Bij de kinderen vanaf 6 jaar waren dat 1. Lisanne van Oostenbrugge met 65 loten (turnschoentjes gewonnen), 2. Veronique van den Heerik met 56 loten (gympakje), 3. Anouk van der Mast met 37 loten (clipradio), 4. Katja de Vreeze met 29 loten (clipradio) en 5. Simone Gideonse met 28 loten (clipradio). Bij de kleuters en peuters waren dat 1. Joënne van der Veer met 25 loten (gympakje), 2. Quincy de Groot met 15 loten (kleurboek) en 3. Annemijn ’t Mannetje met 10 loten (kleurboek). Er zijn totaal 1050 loten door de leden verkocht, 250 meer dan vorig jaar. Het bestuur van MH-SD wil hiervoor alle lotenverkopers bedanken voor hun inzet en de lotenkopers voor hun steun aan de vereniging. Er wordt nog nagedacht wat er met de opbrengst van deze actie gekocht wordt. Op het verlanglijstje staan: ballen, speelmateriaal voor de kleuters, pegases, springkussen, balkverbreder, flikflakker, extra springtouwen, dubbele minitramp, geluidsinstallatie, extra gewichtjes en een verenigingvlag.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina