Pianovirtuoos Louis van Dijk naar Flakkee

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op uitnodiging van Stichting FlakkeeNieuws komt een van Nederlands beste pianisten naar Goeree-Overflakkee om een improvisatieconcert te geven voor jong en oud. Wie kent hem niet, Louis van Dijk, van klassiek tot jazz, geen stijl is hem onbekend. Op woensdag 17 december zal Louis van Dijk een avondvullend programma verzorgen in ’t Prieel van de Staver te Sommelsdijk.

Stichting FlakkeeNieuws is sinds dit jaar actief op internet met de website www.flakkeenieuws.nl. De stichting verzorgt het nieuws van Goeree-Overflakkee op internet. Op de website is allerlei nieuws te vinden, van kinderbingo tot het laatste nieuws zoals calamiteiten. Vanaf het begin van de website zijn de bezoekers aardig op gelopen. De stichting is daar natuurlijk zeer dankbaar voor. Als dank voor de trouwe bezoekers organiseert de stichting het concert met Louis van Dijk. Deze pianist is niet zomaar een pianist, naast een prachtig pianospel in heel veel verschillende stijlen is hij ook een zeer goeie presentator. Louis zal de avond dan ook zelf presenteren.

Louis van Dijk is een pianovirtuoos met een lange, rijke en veelzijdige carrière. Hij studeerde aan het Amsterdams Conservatorium. Hij maakte veel soloplaten, zijn CD ‘Mozart/Van Dijk – Van Dijk/Mozart’ behaalde goud en is zelfs in Japan uitgebracht. Daarnaast maakte hij ook diverse geluidsdragers in samenwerking met o.a. Daniël Wayenberg, Pim Jacobs en Cor Bakker. Hij speelde met diverse symfonie-orkesten. Louis ontving inmiddels drie Edisons. Op 28 april 2000 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Iedereen is van harte welkom om een gezellige woensdagavond te beleven in ’t Prieel te Sommelsdijk. Louis van Dijk zal tevens verzoeknummers spelen, dus u heeft alvast de tijd om een mooi nummer uit te kiezen. De kaartenverkoop is inmiddels gestart en de belangstelling is groot. Kaarten kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via telefoonnummer 0187-605175 en indien voorradig bij de ingang op de avond zelf. Het concert begint om 20.00 u (zaal open: 19.15 u.).

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina