Ronde tafelgesprek Jongeren op Goeree-Overflakkee

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Woensdag 26 november was er in het Diekhuus een ronde tafel gesprek met jongeren van de vier scholen uit het voortgezet onderwijs van het eiland G-O en de 4 wethouders en beleidsambtenaren welzijn van de 4 gemeenten.

Ook de politie, het Bouwmanhuis en de GGD waren vertegenwoordigd. Met elkaar is gesproken over veiligheid, criminaliteit, zorg op school en opvoeding. De jongeren hebben hun idee├źn gepresenteerd en daarna ontstond een goede discussie onder leiding van de heer G. Ruts.  De organisatie, het jongerenwerk GO en PJ Partners wil iedereen bedanken voor hun deelname aan dit geslaagde gesprek dat zeker voor herhaling vatbaar is. Voor informatie: www.jongerenwerkgo.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina