Getuigenoproep

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Ooltgensplaat - Zaterdagmorgen 29 november jl. omstreeks kwart voor elf vond op het Weespad een aanrijding plaats. Hierbij raakte een 41-jarige vrouw uit Ooltgensplaat gewond. Het slachtoffer, dat op een fiets reed, stak de weg over, maar werd hierbij door een auto aangereden. De bestuurster van de auto, leeftijd tussen 30-40 jaar en lang blond haar, reed na de aanrijding door.

Het slachtoffer, dat diverse kneuzingen opliep, is inmiddels onder doktersbehandeling.
De politie van het district De Eilanden is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verschaffen. Zij worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief).

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina