Sprookjesachtige dagen in Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Droom, droom, droom … in de Sprookjesachtige dagen mee! Op vrijdag 19 en zaterdag 20 december a.s. vindt, in de showrooms van Opeldealer Knöps aan de Langeweg 113 te Sommelsdijk, de eerste editie van de Spookjesachtige dagen plaats. Een viertal ondernemers; te weten Opeldealer Knöps B.V., Joh de Heer Muziekinstrumenten, Fabert Compleet Wonen & Slapen en Naaimachinehandel Vlieto, nemen u mee naar een sfeervolle omgeving waar de kwaliteit van hun producten is gerelateerd aan een prijsverhouding waar u letterlijk alleen maar van kunt dromen.

Bovendien ontvangt u bij aanschaf; uit de door de ondernemers geselecteerde aanbiedingen, twee toegangsbewijzen voor de “Winter Efteling” in Kaatsheuvel geheel gratis.

Dromen
Droomt u van een auto die niets te verbergen heeft? Dan bent u bij uw regionale Opeldealer aan het juiste adres. Tijdens de Sprookjesachtige dagen hanteert Opeldealer Knöps op een ruime selectie gebruikte auto’s een minimale inruilwaarde van € 1.250,-. Indien u niet gelijk wilt beslissen, maar er eerst nog een nachtje over wilt slapen, kunt u dit het beste doen op één van de slaapsystemen van Fabert Compleet Wonen & Slapen uit Oude-Tonge. Tijdens de showdagen introduceren wij het allernieuwste M Line Box Slaapsysteem, volgens de heren Fabert. Een systeem met een talrijke keuzemogelijkheden en dat alles van een uiterst hoge kwaliteit. Het aantal stijlen is ronduit verrassend en dat alles inclusief 10 jaar garantie.

Sfeervol
Tijdens de showdagen kunt u zich naar een sfeervolle droomwereld laten vervoeren door de muzikale klanken van de toetsenisten van Joh. de Heer. Als primeur showt Joh. de Heer Muziekinstrumenten (met vestigingen in Rotterdam, Sliedrecht, Goes en Boskoop) u het allernieuwste Technics sx-KN7000 digitale keyboard. Om alle mogelijkheden aan de bezoekers te tonen, wordt het instrumenten bespeeld door een top-demonstrateur van Technics zelf, vult directeur de heer Slager van Joh. de Heer aan. Tevens hanteren wij tijdens de showdagen scherpe kerstprijzen op diverse instrumenten en zijn er leuke kado’s voorhanden. Ook de nieuwste Husqvarna naai- en boorduurmachines vinden hun weg naar de Sprookjeachtige dagen. Naaimachinehandel Vlieto uit Ooltgensplaat introduceert type 730. Een prachtsysteem, aldus de heer van Vliet van de gelijknamige onderneming. Compleet met draadinstekers, een vol automatisch knoopsgat en een gebruiksvriendelijk inrijg- en spoelsysteem. Tevens diverse aanbiedingen op de bekende naai-, borduur- en lockmachines.

De Spookjesachtige dagen in Middelharnis. Een kwaliteitsshow die u niet mag missen. De show is geopend op vrijdag 19 december a.s. van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 20 december van 10.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de showrooms van Opeldealer Knöps aan de Langeweg 113 te Sommelsdijk. Voor meer info: www.knopsbv.nl. Alvast tot ziens.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina