Lever in en win

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Bij aankoop van elektrische apparaten is het gebruikelijk dat het oude apparaat bij de leverancier kan worden ingeleverd. Apparaten vanaf formaat stofzuiger worden ook, na een telefonische afspraak met het ISGO, gratis opgehaald. Kleinere apparaten kunnen worden ingeleverd bij de winkelier of naar het Regionale Overslagstation worden gebracht.

In veel gevallen gebeurt dit ook. Echter, uit het onderzoek dat in de zomer van 2003 is uitgevoerd onder de inwoners van de vier regiogemeenten, blijkt dat bij gemiddeld 27.6 % van de ondervraagden de afgedankte kleine elektrische apparaten in de groene container voor restafval belanden. Tijdens de feestdagen worden er veel kleine elektrische apparaten cadeau gedaan. In de decembermaand wordt dan ook een campagne gevoerd om het apart inzamelen van het zogenaamde  wit- en bruingoed (web-goed) bij de bevolking onder de aandacht te brengen.

Dinercheques

Op 10 januari 2004 zal er in vier dorpskernen op een prominente locatie een inzamelpunt staan voor kleine elektrische apparaten. Per ingeleverd apparaat ontvangen mensen een lot waarmee ze een van de dinercheques kunnen winnen. De actie is wat betreft de uitvoering en financiering een co-productie tussen de afdeling Algemene Zaken (Beleidsplan Milieu en Water) en de Reinigingsafdeling van het ISGO. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: a.bleijenberg@isgo.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina