LPG tankstations

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De afgelopen maanden zijn er in de pers regelmatig berichten te lezen omtrent de veiligheid van de LPG tankstations in Nederland. Met name de oprukkende woningbouw veroorzaakt nog al eens problemen omdat de afstand tussen woonhuizen en LPG tankstations te gering wordt zodat niet meer aan de vereiste veiligheidsafstanden kan worden voldaan.

Door het Ministerie van VROM  is er landelijk onderzoek gedaan naar veiligheidsafstanden van LPG tankstations en woonhuizen. Het bleek dat ruim tweehonderd LPG tankstations niet meer aan de nieuwe veiligheidsnormen voldoen omdat het vulpunt binnen een straal van 25 meter van woonhuizen staat. De overheid zal hiervoor een saneringsoperatie in gang zetten. Op Goeree-Overflakkee voldoen de LPG tankstations wel aan de scherpere veiligheidseisen.

Omdat veiligheid nauw samenhangt met de de naleving van de veiligheidsvoorschriften zal het ISGO in januari alle LPG tankstations controleren op de naleving van alle milieu voorschriften.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina