Nieuwjaarsduik te Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op 1 januari 2004 zal de Ouddorpse Reddings Brigade (O.R.B.) wederom de traditionele nieuwjaarsduik organiseren op het Ouddorpse Strand. Sneeuw, hagel en de koude zee zullen geen belemmering vormen voor de dapperen onder ons die het nieuwe jaar zullen beginnen met een frisse duik in de Noordzee.

Begeleid door de redders van de Ouddorpse Reddings Brigade en d.m.v. het afschieten van het wipperkanon van de KNRM, station Ouddorp zullen zij klokslag 14.00 uur te water gaan, sommigen voor een korte duik en anderen voor een stukje zwemmen tot aan de 2e zandbank.

Aansluitend zal er voor leden, oud-leden, sponsors en donateurs van de Reddings Brigade een nieuwjaarsreceptie in de reddingspost plaatsvinden.

Voor alle deelnemers en belangstellenden zal er tegen een kleine vergoeding Erwtensoep en Gluhwein te verkrijgen zijn. Deelname staat voor ieder gezond persoon (op eigen risico) open, opgave vanaf 12:30 uur in de reddingspost aan het Westerduinpad nabij strand ’t Flaauwe Werk te Ouddorp aan Zee. Ook kan men zich hier omkleden. Voor verdere info bel (0187) 681849 (vanaf 12:30 uur), fax naar (0187) 683371 of surf naar www.reddingsbrigade.net/ouddorp.

Alle kijkers en deelnemers dit jaar ook weer veel plezier toegewenst!

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina