Rabbijn in Doopsgezinde Gemeente Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zondag 14 januari 2007 zal in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp Rabbijn Lion S. Erwteman spreken over 'De wortels van ons Geloof'. Rabbijn Erwteman is voorganger en oprichter van de Messiasbelijdende Joodse Gemeente Beth Yeshua in Amsterdam.

In 1991 hebben hij en zijn vrouw dit nieuw Nederlands-Israëlitisch kerkgenootschap opgericht en in 1995 is drs. L.S. Erwteman officieel tot rabbijn beëdigd. Op dit moment bezoeken ongeveer 300 mensen de diensten. Veertig procent daarvan is Joods en dat aantal groeit. Uit alle delen van Nederland komen mensen meevieren.

De Beth Yeshua Gemeente is één van de 400 Messiasbelijdende synagogen in de wereld, waarvan meer dan 50 in Israël. Beth Yeshua is lid van de Internationale Alliantie van Messias-belijdende Gemeenten en Synagogen.

Iedereen is van harte welkom deze dienst, die om 18:30 uur begint, bij te wonen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina