Koor van Rob van Dijk in Welkom-Dienst in Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zondag 21 januari 2007 zal in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp de eerste Welkom-Dienst van het jaar 2007 plaatsvinden. Bijzondere aandacht wordt gevraagd voor de Chr. Gemengde Zangvereniging 'Hosanna in Excelsis' uit Rijsenhout. Dit koor, dat onder leiding staat van Rob van Dijk, kan altijd op veel waardering rekenen. En dirigent Rob heeft zijn sporen verdiend in de muziek.

Hij dirigeert verschillende koren, o.a. ‘Needed’ uit Maarssen, ‘Trumpets of the Lord’ uit Hoofddorp, ‘United’ uit Uithoorn, ‘Immanuël’ uit IJmuiden en ‘Hosanna in Excelsis’ uit Rijsenhout. Verder heeft hij bekendheid gekregen door het begeleiden van diverse artiesten voor zowel radio als TV. Bij het programma ‘Nederland Zingt’ van de EO waren zijn koren diverse keren te zien en te beluisteren. Onlangs heeft Rob van Dijk een CD opgenomen met zijn broer Louis, waarop duidelijk zijn improvisatie-vermogen naar voren komt. Verdere muzikale medewerking wordt verleend door de Koperblazers en door organist Jan Teeuw. In deze Welkom-Dienst, waarin zal voorgaan Ds. J. Smink, is iedereen van harte Welkom! De dienst begint om 18:30 uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina