Zendingsavond in Stad aan 't Haringvliet

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op donderdagavond 1 februari 2007 organiseert de zendingscommissie van de PKN (hervormd) te Stad aan 't Haringvliet een zendingsavond in het Trefpunt. Om 18:30 uur start een programma voor alle jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Bij deze is die jeugd van harte uitgenodigd. Vanaf 19:30 uur gaat de zaal open voor iedereen en kunnen aanwezigen onder genot van (gratis) koffie, thee of fris kennismaken met Andrew en Carien Eijgenraam, de gemeente ondersteunt deze zendingsfamilie al een aantal jaren.

Er zijn ook verschillende verkooptafels waarvan de netto opbrengst ten goede zal komen aan het werk van Andrew en Carien in Mexico. Om 20:00 uur start het avondprogramma dat bestaat uit een presentatie over het werk in Mexico en een presentatie van de tienerclub van de hervormde gemeente. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en is er een collecte. Een mooie gelegenheid dus om eens nader kennis te maken met het zendingswerk in Mexico.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina