Hoorzitting ISGO

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op dinsdag 6 januari 2004 wordt om 19.30 uur op het ISGO-kantoor een hoorzitting gehouden  door de commissie bezwaarschriften van het ISGO. Tijdens deze zitting wordt het bezwaarschrift behandeld, dat Huurdersvereniging Middelharnis mede namens Park Nieuw-Zeeland en de Sportclub Hart PatiĆ«nten indiende bij het ISGO.

Genoemde verenigingen verzochten het ISGO meerdere malen om handhavend op te treden tegen de eigenaar van de mestopslagtanks aan de Johannes Polderseweg te Middelharnis. De verenigingen zijn van mening, dat de huidige eigenaar niet handelde overeenkomstig de vergunningvoorwaarden. Het ISGO stelt, dat tot op heden geen overtreding van de milieuvoorschriften werd geconstateerd. Daarom wees men de verzoeken tot handhaving  af. De klagers zijn van mening, dat het ISGO de plicht had om in deze zaak handhavend op te treden.
Aan de bezwarencommissie de taak een oordeel uit te spreken over het handelen, dan wel nalaten van handelen door het ISGO.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina