Station Ouddorp weer in actie

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Dinsdag 20 februari 2007 werd de bemanning van de Maria Paula, de tijdelijke vervanger van de Griend van Station Ouddorp, om 20:25 uur gealarmeerd door het Kustwacht Centrum den Helder. Het bleek te gaan om een jacht aan de grond op de Grevelingen.

Ter plaatse gekomen bleek dat het jacht de 'Aqua Mare' tussen de boeien SP 18 en SP 20 (Springersdiep) door een navigatiefout was vastgelopen. Het jacht van 12 meter met 2 personen en een hond aan boord, werd losgetrokken. Nadat was gekeken of het schip geen schade had opgelopen, kon dit op eigen kracht zijn weg vervolgen naar de haven van Ouddorp.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina