The X-factor, heb jij Hem in je?

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 14 april 2007 organiseert praiseband Exalt uit Ouddorp een praise-avond in het kerkgebouw van de gereformeerde kerk aan de Dorpstienden 15 in Ouddorp. Het thema zal zijn 'The X-factor, heb jij Hem in je?'. De spreker is dominee Taco Koster. Hij is erg betrokken bij het jeugdwerk en een graag geziene gast voor jongeren.

Het doel van deze avond is om God te aanbidden via zang, God ontmoeten via een sketch en een praatje van dominee Koster. De praise-avond begint om 20:00 uur en de entree is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor het goede doel.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina