Koninginnedag 2007 in Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk werden de vele activiteiten op Koninginnedag 2007 bekend gemaakt. In aanloop naar 30 april worden zoals elk jaar kleurplaten verspreid op alle scholen van Middelharnis en Sommelsdijk. Men kan echter ook bij Fabert Mode en bij Banketbakkerij van Helden kleurplaten ophalen. Daarnaast wordt er huis-aan-huis een Oranjekrant verspreid, waarin alle activiteiten van de verschillende organisaties uit Middelharnis en Sommelsdijk vermeld staan. Gegadigden hiervoor kunnen hun bericht mailen naar ovms@flakkee.net.

Op Koninginnedag, maandag 30 april, bruist ook dit jaar het centrum van Middelharnis weer van de activiteiten. Jong en oud zullen zich goed kunnen vermaken. Nog voordat de winkels van D’n Diek om 11:00 uur open gaan kan men ook al terecht op de vele kramen van de oranjemarkt onder aan het Zandpad.  Vanaf dat moment mogen de kinderen op de vrijmarkt hun spulletjes aanbieden op het Zandpad. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan een zeskamp, spelletjes en zullen er diverse leuke attracties worden neergezet zoals een kinderboerderij, ballenbak, springkussen en elektrische autootjes.

Op het Diekhuusplein wordt een gezellig terras ingericht met muzikale omlijsting van Happy Music. Tussen half twaalf en half één kunnen kinderen daar een ballon ophalen om daarmee mee te doen aan de ballonnenwedstrijd die om half één zal plaatsvinden na de officiële opening van burgermeester de Vries.
 
Aansluitend wordt er een demonstratie Nordic Walking gegeven, waarna er een modeshow gehouden wordt op de catwalk op het Diekhuisplein. Boekholt Fashion, Everjeans, Zina Mode, Manuel Beroepskleding en de Outdoorshop zullen hiervoor de kleding verzorgen. Tussendoor is er dansdemo van Mega Sport en zijn er andere optredens.

Naast de optredens op het Diekhuusplein is er ook een open podium boven op 'Het Knooppunt'. Tussen 13:00 en 16:00 uur treden hier koren en musici op. Als er nog musici of zangers/zangeressen willen deelnemen aan het open podium, kunnen deze zich aanmelden of meer informatie vragen bij Janine Veerman (0187-470046).

Alleen dankzij de leden en sponsors kan elk jaar een dergelijk feest van Koninginnedag worden gemaakt. Daarom kunnen alle leden van de Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk gratis deelnemen aan alle activiteiten. Steun ook de Oranjevereniging en meld u aan als lid. Dit kan via het secretariaat, gevestigd aan Pluvier 2 te Sommelsdijk (telefoonnummer 0187-481657).

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina