Nacontrole horeca, geen misverstanden

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Politiemensen van het district De Eilanden, de gemeente, arbeidsinspectie, vreemdelingendienst en brandweer hielden vrijdag 4 mei 2007 een nacontrole in drie horecagelegenheden in Middelharnis. Tijdens de controle bleek nu dat alles in orde was.

Bij vorige controles bleek dat illegale werknemers in dienst waren en dat de brandveiligheid bij een aantal inrichtingen te wensen overliet. De brandweer controleerde tijdens de actie hoe het nu stond met de brandveiligheid. Het bleek dat alle ondernemers de vorige geconstateerde defecten inmiddels verholpen hadden. Er gaat wel een schriftelijke waarschuwing de deur uit voor het openstaan van een branddeur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina