Geef u op voor de cursus reanimatie!

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Als u morgen getuige bent van een hartstilstand, wilt u dan hulpeloos toeschouwer zijn, of geoefend hulpverlener? Reanimatie is levensreddend, maar kan niet uit een boekje worden geleerd. Geef u op voor een praktische cursus die gemiddeld 4 tot 6 uur duurt (twee avonden).

Toelatingseisen zijn er niet. De cursus is natuurlijk vooral belangrijk voor familieleden van hartpatiënten, maar ook voor mensen in het onderwijs, openbaar vervoer, taxichauffeurs, sporttrainers en winkelpersoneel. Meer weten? Informeer bij de plaatselijke Vrienden van de Hartstichting, tel. 0187-681811, mevr. H. van der Wende-Klijn.

De cursus vindt bij voldoende deelname plaats in Ouddorp op 26 januari en 9 februari 2004.
Kosten voor de hele cursus: € 16.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina